Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Servicii conexe lucrărilor de pardosire

Reparații pardoseli

Tratarea detaliilor tehnice ale unei pardoseli epoxidice, cum ar fi sigilarea rosturilor, plintelor, reprezintă 10% din costul întregii lucrări, dar dacă sunt prost proiectate și construite, acestea determină 70% din defecțiunile apărute în timp.

Asigurarea unui finisaj rezistent pentru pardoselile pe bază de rășini poate să necesite utilizarea de produse asociate destinate să producă finisajul perfect.

Plintă din rășină

Plinta din rășină aplicată între perete și pardoseală este capabilă să satisfacă nevoile de curățare și igienă necesare pentru pardoseli în medii unde este necesară o curățenie impecabilă, cum ar fi domeniul medical-sanitar (spitale, săli de operații etc.), industria alimentară și farmaceutică, reglementate de legislația actuală.

Sigilarea rosturilor

Pe o pardoselă epoxidică, toate îmbinările prezente în pardoseala de beton subiacentă sunt de obicei repetate. Când stratul de rășină este polimerizat, îmbinările sunt tăiate și curățate imediat prin aspirarea prafului. Apoi este introdus un cauciuc poliuretanic expandat după care urmează aplicarea sigilantului poliuretanic bicomponent.

Tratare și refacere rosturi

Rosturile de lucru determinate prin proiect, trebuie executate și întreținute corespunzător. Procesul de degradare a pardoselilor începe cu precădere în zona rosturilor neprotejate corespunzător. La trecerea mijloacelor de transport marginile rosturilor sunt supuse la eforturi deosebite, provocând uzura acestora manifestată prin fisuri din ce în ce mai lungi și adânci. Dacă nu se intervine asupra acestora cu diverse reparații și nu se păstrează funcționalitatea lor și după aceasta, este posibilă apariția defectelor prin rupere necorespunzătoare, sau chiar apariția fisurării dalelor din beton adiacente.

Paviresin Beton intervine prin tratarea și refacerea rosturilor cu o combinație echilibrată de materiale de umplutură din cuarț și rășină epoxidică sau metacrilată pentru reparațiile pardoselilor din beton. Rosturile de lucru determinate prin proiect trebuie executate și întreținute corespunzător.

Tratament antipraf

Pardoselile industriale din beton sunt mai puțin rezistente la apă decât pardoselile din rășini, astfel încât să poată menține mai multă murdărie; au, de asemenea, o rezistență mai mică la abraziunea suprafeței, care poate genera praf în urma utilizării.

Pentru a elimina aceste probleme, este indicată aplicarea unui produs din rășină epoxidică bicomponentă în dispersie apoasă transparentă, pe suprafațe noi sau încă sănătoase care îndeplinește funcția de armare a betonului și efectul antipraf. Aceste produse reduc semnificativ absorbția poluanților și facilitează operațiunile de curățare.

Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile