Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Pardoseli spatulate

Pardoseli din ciment spatulat

Reprezintă pardoseli structurate în relief continuu care recreează efectul cimentului și pot fi aplicate pe orice tip de suprafață, în interior și în exterior.

Pardoseala din ciment spatulat prezintă un strat decorativ gros de 3 mm ce are la bază emulsii poliacrilice modificate cu silicați.

Aderența excelentă, grosimea redusă, rezistența la trafic ridicat și la agenți chimici sunt principalele avantaje ale sistemului din ciment spatulat.

Renovarea se realizează într-un mod extrem de practic și rapid, fără a fi nevoie de eliminarea pardoselilor vechi, ceea ce reprezintă o economie netă de timp și bani. Poate fi aplicat cu rezultate excelente pe marmură, ceramică sau alte materiale. Absența îmbinărilor previne acumularea de murdărie și face pardoseala ușor de curățat și igienizat.

Datorită aspectului estetic deosebit, pardoseala din ciment spatulat este potrivită pentru zonele de uz civil: magazine, showroom-uri, case, birouri restaurante, baruri.

Pardoseli din ciment spatulat
Pardoseli din rășină spatulată

Pardoseli din rășină spatulată

Reprezintă pardoseli structurate în relief continuu care creează un efect decorativ asemănător cu faimosul Stucco venețian.

Rășina se amestecă cu diferite nuanțe (alese de client), după care se aplică manual în straturi succesive care nu se mai autonivelează, lucrându-se pe stratul tratat anterior. Din combinațiile de culori, diferențele de nuanță și efectul de umbre se pot crea efecte spectaculoase, iar lucrările sunt unice.

Pot fi obținute efecte cromatice superbe, potrivite pentru magazine, showroom-uri, case, spații de birouri și locuri publice.

Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile