Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice, alegerea inteligentă

Sistemul poliuretanic se aplică sub formă lichidă și este compus dintr-un amestec de cimenturi speciale şi răşini poliuretanice, iar instalarea acestuia este rapidă.

Aplicat într-un strat cu o grosime de 4-12 mm, acesta prezintă rezistență ridicată la uzură, agresiuni chimice și temperaturi ridicate de până la 120°C. Este recomandat în medii în care este necesară o curățare ușoară și o igienă maximă, cum ar fi industria chimică, farmaceutică, alimentară sau mecanică.

Acesta poate fi antistatic, potrivit pentru medii în care există acumularea de sarcini electrostatice.

Suprafața este disponibilă în 8 culori și diferite finisaje antiderapante, de la neted la foarte texturat, iar noi vă oferim consultanță pentru alegerea corectă în funcție de mediul în care vor fi aplicate.

Pardoselile poliuretanice

Galerie foto

Pardoseli poliuretanice HF & RT

Acestea au grosimi de la 6 la 9 mm, nu prezintă îmbinări, iar finisajul este mat. Au rezistență excepțională la substanțe chimice agresive, temperaturi ridicate și trafic greu.

Sistemul HF&RT din beton poliuretanic este ideal pentru industria alimentară, farmaceutică, chimică și cea alimentară.

Pardoseli poliuretanice DP

Sistemele DP din beton poliuretanic pentru condiții grele de muncă sunt pe bază de rășină poliuretanică cu finisaj texturat ușor sau chiar puternic, la alegere. Grosimea poate varia de la 4 la 9 mm în funcție de textura cerută de domeniul de activitate.

Aceste sisteme au aspect lucios sau mat și sunt ideale pentru aplicare atât în medii umede, cât și în medii uscate.

Pardoseli poliuretanice MF

Sistemul MF din beton poliuretanic autonivelant cu un finisaj neted, aplicat într-o grosime medie de 4 mm permite crearea unei pardoseli continue îndeplinind cele mai înalte standarde de igienă, rezistente la atacuri chimice, impact puternic, spălări și scurgeri de lichide.

Pardoseli poliuretanice TZ

Sistemul TZ din beton poliuretanic are un finisaj neted, lucios, ideal pentru toate procesele desfăşurate în medii umede și uscate. Aplicat într-o grosime medie 9-12 mm, permite crearea unei pardoseli estetice, perfect continuă, extrem de rezistentă la atacuri chimice, impact puternic, spălări, deversări și scurgeri de lichide.

Pardoseli poliretanice UD200

Sistemul UD200 din beton poliuretanic cu grosimea cuprinsă între 6 și 12 mm, cu rezistență chimică și rezistență la temperaturi ridicate oferă un finisaj pentru pardoseli ușor texturat, adecvat pentru aplicaţii atât în medii umede, cât și uscate.

Este dens și impermeabil, oferind un finisaj ideal pentru pardoseli din industria alimentară, a băuturilor, farmaceutică, chimică și alte medii unde este necesară o pardoseală cu durată de viaţă îndelungată.

Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile