Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Pardoseli metil-metacrilat

Pardoseli metil-metacrilate (MMA) cu întărire rapidă

Sistemul este format dintr-un strat gros de 1,5-7 mm pe bază de rășină de metacrilat cu timp redus de întărire de 2-4 ore, chiar și la temperaturi scăzute (până la -20°C). Poate fi aplicat atât la interior cât și la exterior, cu finisaj neted sau antiderapant disponibil în diferite culori.

Principala caracteristică a acestui sistem este dată de deformarea la solicitări și vibrații puternice, care este mai mică decât cea a betonului, iar din acest motiv sistemul pe bază de metil-metacrilat este capabil să reziste fără a se deforma sau detașa de suport, cu economii consecvente în întreținere. De asemenea, este rezistent la coroziunea cauzată de substanțele chimice, este impermeabil și ușor de curățat.

Ideal în special pentru industria chimică, mecanică și logistică (de exemplu, depozite frigorifice și/sau zone cu trafic intens) și, în general, în medii caracterizate de stres mecanic și agresiuni semnificative. Mai mult, timpul redus de întărire îl face potrivit în zonele în care oprirea producției trebuie să fie de scurtă durată.

O altă caracteristică importantă a pardoselilor din rășină metacrilată este igiena: acest lucru permite satisfacerea nevoilor numeroaselor industrii care, datorită activității lor specifice de producție, necesită medii de lucru absolut fără praf, ușor decontaminate și, în același timp, au o rezistență chimică și mecanică excelentă (farmaceutică, electronică, alimentară, etc).

Pardoseli metil metacrilat

Avantaje:

igienă

utilizabil rapid,
după 2-4 ore

impermeabilitate

durata de viață extinsă

rezistență mecanică și chimică

Sistemul pe bază de metil-metacrilat este disponibil în următoarele variante

Sistemul pe baza de metil metacrilat este disponibil în următoarele variante
Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile