Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice de calitate

Aplicăm pardoseli epoxidice peste diferite tipuri de suprafețe, de la beton, gresie și până la mozaic. Puteți solicita montări de podea epoxidică în diverse culori, nuanțe și modele, fie că discutăm de mediul industrial sau de cel civil.

Ne putem adapta în funcție de specificul cerințelor fiecărui beneficiar, astfel încât soluțiile oferite să fie cele optime.

Cu noi beneficiați de următoarele:
Pardoseli epoxidice de calitate inainte Pardoseli epoxidice de calitate dupa

Tipuri de pardoseli epoxidice:

pardoseli
cu mortar

pardoseli
multistrat

autonivelante
și antistatice

decorative cu
particule de cuarț

pardoseli
vopsite

Principalele avantaje ale pardoselilor epoxidice

Beneficiile rezultate pe termen lung arată că orice tip de pardoseală epoxidică reprezintă varianta câștigătoare. Raportul calitate – preț în comparație cu alte soluții de construire ale pardoselilor este net superior, iar cheltuielile de întreținere sunt minime.

Caracteristicile principale:

Pardoseli epoxidice cu mortar

Acest tip de pardoseală epoxidică este soluția ideală pentru spațiile industriale supuse uzurii ridicate, din industrii precum: mecanică, chimică, farmaceutică, alimentară, precum și cele logistice.

Datorită raportului ridicat de 1:6 în greutate între rășina epoxidică bicomponentă și un nisip cuarțos de granulometrie atent selecționată, sistemul este un mortar „închis”, foarte dens, compact și nu foarte poros aplicat în strat continuu. Conținutul ridicat de rășină asigură faptul că acesta umple spațiile dintre agregate, obținând o suprafață care limitează sau împiedică infiltrarea lichidelor.

Finisajul poate fi neted sau antiderapant cu cuarț în diferite culori.

Pardoseli epoxidice cu mortar
Pardoseli epoxidice multistrat

Pardoseli epoxidice multistrat

Sistemul epoxidic multistrat are în componență amorsă epoxidică, nisip cuarțos și vopsea din rășină epoxidică colorată, aplicate în mai multe straturi;

Acoperirea obținută are rezistență mecanică excelentă, este netedă, antiderapantă și are un aspect estetic plăcut. Pardoselile epoxidice multistrat sunt utilizate pentru a acoperi orice tip de suprafață  (șapă de beton, ceramică etc.), în medii cu trafic intens.

Sistemul epoxidic multistrat este ideal pentru parcări interioare, garaje, depozite, zone de depozitare cu tranzit de stivuitoare, laboratoare, supermarket-uri, cât și în industrie.

Pardoseli epoxidice autonivelante și antistatice

Acestea se obțin prin aplicarea sistemului în formă lichidă, iar suprafaţa rezultată este perfect continuă şi fără îmbinări, cu un aspect unitar uşor de întreţinut, igienice cu impact estetic deosebit, fiind disponibile în diferite culori.

Sunt de două tipuri:

  • sistemul autonivelant standard se pretează în cazul pardoselilor din diferite materiale cum ar fi betonul, sau al pardoselilor vechi din alte materiale. Prin aplicarea acestuia, se va crea o suprafață netedă, fără rosturi, extrem de rezistentă și durabilă, foarte avantajoase din punct de vedere al întreținerii.
  • sistemul autonivelant antistatic conductiv are rolul de a crea o protecție suplimentară pentru persoanele care își desfășoară activitatea în spațiile de producție, industria automotive, medicală, aeronautică, sau în alte locuri unde există riscul major al acumulării energiei statice la nivelul pardoselilor. Toate materialele care alcătuiesc un astfel de sistem au propretăți antistatice și prin aplicarea corectă formează un sistem conductiv în masă.
Pardoseli epoxidice autonivelante si antistatice
Pardoseli epoxidice decorative cu particule din cuarț sau chipsuri colorate

Pardoseli epoxidice decorative cu particule din cuarț sau chipsuri colorate

Sistemul epoxidic decorativ pe bază de rășini epoxidice cu particule de cuarț sau chipsuri colorate poate fi aplicat în spitale, farmacii, spații de birouri și medii unde igiena, rezistența la șocuri și estetica deosebită sunt necesare.

Sistemul poate să aibă în componență rășină epoxidică sau poliuretanică, aceasta alegându-se în funcție de destinația spațiului. Va rezulta o suprafață continuă, fară rosturi sau îmbinări, cu grosimi de 3-4 mm, cu un grad mare de antiderapanță, dar în același timp ușor de întreținut și estetic.

Pardoseli vopsite

Vopsirea pardoselilor cu produse din rășină epoxidică sau poliuretanică în strat subțire este un proces economic care restabilește și îmbunătățește podeaua și estetica mediului în care se desfășoară.

Aplicarea este simplă, economică și potrivită pentru mai multe medii. Gama amplă de culori, cu finisaj neted sau antiderapant oferă posibilitatea de a crea contraste de culoare (marcaje pietonale, delimitări).

În plus, ușurința de curățare și reducerea murdăriei fac ca pardoselile vopsite să fie ideale pentru ateliere și garaje supuse traficului ușor, depozite, parcări interioare, supermarket-uri, industria alimentară, industria chimică, industria farmaceutică, spitale, camere sterile și expoziții.

Pardoseli vopsite
Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile