Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice de calitate

Aplicăm pardoseli epoxidice peste diferite tipuri de suprafețe, de la beton, gresie și până la mozaic. Puteți solicita montări de podea epoxidică în diverse culori, nuanțe și modele, fie că discutăm de mediul industrial sau de cel civil.

Ne putem adapta în funcție de specificul cerințelor fiecărui beneficiar, astfel încât soluțiile oferite să fie cele optime.

Cu noi beneficiați de următoarele:
Pardoseli epoxidice de calitate inainte Pardoseli epoxidice de calitate dupa

Tipuri de pardoseli epoxidice:

pardoseli
cu mortar

pardoseli
multistrat

autonivelante
și antistatice

decorative cu
particule de cuarț

pardoseli
vopsite

Principalele avantaje ale pardoselilor epoxidice

Beneficiile rezultate pe termen lung arată că orice tip de pardoseli epoxidice reprezintă varianta câștigătoare. Raportul calitate – preț în comparație cu alte soluții de construire ale pardoselilor este net superior, iar cheltuielile de întreținere sunt minime.

Caracteristicile principale:

Pardoseli epoxidice cu mortar

Acest tip de pardoseală epoxidică este soluția ideală pentru spațiile industriale supuse uzurii ridicate, din industrii precum: mecanică, chimică, farmaceutică, alimentară, precum și cele logistice.

Datorită raportului ridicat de 1: 6 în greutate între rășina epoxidică bicomponentă și un nisip cuarțos de granulometrie atent selecționată, sistemul este un mortar „închis”, foarte dens, compact și nu foarte poros aplicat în strat continuu. Conținutul ridicat de rășină asigură faptul că acesta umple spațiile dintre agregate, obținând o suprafață care limitează sau împiedică infiltrarea lichidelor.

Finisajul poate fi neted sau antiderapant cu cuarț in diferite culori.

Pardoseli epoxidice cu mortar
Pardoseli epoxidice multistrat

Pardoseli epoxidice multistrat

Sistemul epoxidic multistrat are în componență amorsă epoxidică, nisip cuarțos și vopsea din rășina epoxidică colorată, aplicate în mai multe straturi;

Acoperirea obținută are rezistență  mecanică  excelentă , este netedă, antiderapantă  și are un aspect estetic plăcut. Pardoselile epoxidice multistrat sunt utilizate pentru a acoperi orice tip de suprafață  (sapa de beton, ceramică etc.), în medii cu trafic intens.

Sistemul epoxidic multistrat este ideal pentru parcări interioare, garaje, depozite, zone de depozitare cu tranzit de stivuitoare, laboratoare, supermarketuri, cât și in industrie.

Pardoseli epoxidice autonivelante si antistatice

Acestea se obțin prin aplicarea sistemului  în formă lichidă, iar suprafaţa rezultată este perfect continuă şi fără îmbinări, cu un aspect unitar uşor de întreţinut,igienice cu impact estetic deosebit, fiind disponibile în diferite culori.

Sunt de doua tipuri:

  • sistemul autonivelant standard se pretează în cazul pardoselilor din diferite materiale cum ar fi betonul, sau al pardoselilor vechi din alte materiale. Prin aplicarea acestuia, se va crea o suprafață netedă, fără rosturi, extrem de rezistentă și durabilă,  foarte avantajoase din punct de vedere al întreținerii.
  • sistem autonivelant antistatic conductiv are rolul de a crea o protecție suplimentară pentru persoanele și utilajele care îsi desfășoară activitatea în spațiile de producție, industria automotive, medicală,aeronautică, sau în alte locuri unde există riscul major al acumularii energiei statice la nivelul pardoselilor.  Toate materialele care alcătuiesc un astfel de sistem au propretăți antistatice și prin aplicarea corectă formează un sistem conductiv în masă.
Pardoseli epoxidice autonivelante si antistatice
Pardoseli epoxidice decorative cu particule din cuarț sau chipsuri colorate

Pardoseli epoxidice decorative cu particule din cuarț sau chipsuri colorate

Sistemul epoxidic decorativ pe baza de rășini epoxidice cu particule de cuarț sau chipsuri colorate poate fi aplicat în spitale, farmacii, spații de birouri și medii unde igiena, rezistența la șocuri și estetica deosebită sunt necesare.

Sistemul  poate să aibă în componență rășină epoxidică sau poliuretanică, aceasta alegându-se în funcție de destinația spațiului. Va rezulta o suprafață continuă, fară rosturi sau îmbinari, cu grosimi de 3-4 mm, cu un grad mare de antiderapanță, dar în același timp ușor de întreținut și estetică.

Pardoseli vopsite

Vopsirea pardoselilor cu produse din rășină epoxidică sau poliuretanică in strat subțire este un proces  economic care restabilește și îmbunătățește podeaua și estetica mediului în care se desfășoară.

Aplicarea este simplă, economică și potrivită pentru mai multe medii.  Gama amplă de culori,cu finisaj neded sau antiderapant oferă posibilitatea de a crea contraste de culoare (marcaje pietonale, delimitari).

În plus, ușurința de curățare și reducerea murdăriei fac ca pardoselile vopsite sa fie ideale pentru ateliere și garaje supuse traficului ușor,depozite, parcări  interioare ,supermarketuri, industria alimentară, industria chimică, industria farmaceutică, spitale, camere sterile  și expoziții .

Pardoseli vopsite
Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile