Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Pardoseli din beton elicopterizat

Pardoseli elicopterizate din beton

Căutați pardoseala potrivită pentru magazinul, depozitul, hala, spălătoria sau pentru propriul atelier mecanic? Dacă sunteți proprietarul unei astfel de afaceri sau pur şi simplu vă doriți un spaţiu care să fie cu totul diferit, puteți alege pardoseala elicopterizată din beton, cea mai avansată tehnică la ora actuală de obținere a acestui tip de podea.

Veți putea crea astfel o atmosferă de tip industrial foarte interesantă pentru business-ul dumneavoastră. Combinată cu obiecte decorative potrivite, cu siguranţă va impresiona clienţii, furnizorii sau partenerii de afaceri.

Pardoseli elicopterizate din beton

Ce este pardoseala elicopterizată?

Pardoseala elicopterizată industrială este realizată din beton armat cu fibră de oţel, plasă sudată sau fibre de polipropilenă. După turnarea şi întărirea betonului, suprafaţa se scliviseşte cu ajutorul utilajelor, numite elicoptere, se aplică un strat de cuarț ce conferă o mare rezistenţă la uzură, apoi se finisează până la obţinerea efectului de oglindă, acolo unde este cazul. Culoarea pardoselii poate fi diferită, de la nuanţe de gri, la roşu, cărămiziu, dar şi altele, în funcţie de necesitatea beneficiarului.

Podeaua elicopterizată se pretează și pentru piscine, piste de aeroport, mall-uri, centre comerciale foarte mari, săli de sport, spitale sau clinici, trotuare, platforme betonizate, chiar şi pentru spații rezidențiale. Acest tip de pardoseală industrială se poate și personaliza la dorința clientului, înainte de a se usca definitiv.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui tip de pardoseală este atât aspectul curat, cât şi cel estetic. Perimetrul final este unul neted şi foarte bine şlefuit. O astfel de podea este ideală pentru multe industrii, unde focusul este pus atât pe performanţa spaţiului de lucru, cât şi pentru crearea unui mediu neutru şi confortabil din punct de vedere stilistic şi vizual. Durabilitatea este următorul avantaj foarte important al pardoselii din beton elicopterizat. Potrivită pentru obiectele şi maşinăriile foarte grele, alegerea acesteia este perfectă pentru spații industriale de orice tip. Suprafaţa extrem de compactă oferă o rezistenţă ridicată la greutăţi mari. De asemenea, nu întâmpină probleme la umezeală, iar structura şi aspectul rezistă foarte mulţi ani. Întreţinerea uşoară se datorează suprafeţei dense, unde praful şi apa nu se acumulează.

Fiind foarte netedă, curăţarea dușumelei elicopterizate se realizează foarte rapid, un lucru foarte important pentru majoritatea spaţiilor industriale, mai ales acolo unde se lucrează mult şi cu diferite materiale şi substanţe. Predispoziţia mult mai mică la deteriorare şi crăpături, gradul ridicat de suportabilitate la greutăţi foarte mari şi trafic intens, rezistenţa totală la agenţi chimici şi la temperaturi foarte înalte, toate acestea reprezintă o alternativă extrem de eficientă, în comparaţie cu multe alte tipuri de pardoseli industriale. Perioada de execuţie este relativ scurtă, ceea ce îi conferă un avantaj în plus faţă de alte metode asemănătoare. Betonul elicopterizat fiind o placă monolitică din beton cu omogenitate crescută nu are puncte slabe, rezistența este aceeași pe toate punctele fixe ale suprafeței. Pardoseala elicopterizată devine astfel o soluție și o alegere potrivită pentru multe tipuri de spații și locuri cu diferite destinații de utlizare.

Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile