Pardoseli Industriale - Pardoseli Epoxidice - Paviresin

Despre noi

Ce facem ?

Suntem specializați în pardoseli din rășini pentru un spectru larg de spații industriale și civile. Soluțiile pe care le oferim sunt eficiente, sigure și durabile, fiind obținute folosind proceduri bine stabilite și materiale de calitate, dobândite de-a lungul experienței noastre internaționale.

Servicii conexe lucrărilor de pardosire

Valorile companiei

Respect

Mari sau mici, toți clienții sunt importanți pentru noi, le oferim cele mai bune servicii și îi considerăm partenerii noștri.

Inovație

Folosim utilaje și echipamente performante, pentru a oferi rapiditatea, precizia și calitatea de care partenerii noștri au nevoie.

Eficiență

Soluțiile de pardosire propuse de noi prezintă numeroase avantaje în comparație cu sistemele clasice.

Echipă

Echipa noastră este alcătuită din oameni cu multă experiență, care își iubesc meseria și pun pasiune în tot ceea ce fac. Puteți conta pe sfaturile profesioniste ale experților noștri în pardoseli epoxidice, poliuretanice, metil-metacrilate și în cele din beton elicopterizat.

Toate produsele și serviciile oferite au fost testate de nenumărate ori și le folosim și noi la rândul nostru, acasă și la sediul companiei. Pentru detalii complete, vă rugăm să ne contactați.

Ne sprijinim partenerii prin consultanță specializată, oferindu-le serviciile potrivite necesare nevoilor pe care le au. Indiferent de provocări, scopul nostru este să obținem cel mai bun rezultat și să atingem obiectivele stabilite.

Experiență

Profesionalism

Pasiune

Seriozitate

Date de contact

Telefon

0742.122.010

Telefon

0741.194.855

E-mail

office@paviresin.ro

E-mail

paviresinbeton@gmail.com

Pagina Facebook

Paviresin - Pardoseli Industriale & Civile